Új hozzászólás Aktív témák

  • syberia

    veterán

    válasz pidzse4 #122314 üzenetére

    A kártyádhoz legalább 750-es tápegység illik, nekem nem tűnik eltúlzottnak a kiválasztott KOLINK CONTINUUM teljesítménye. A kezdeti ellenérzésem ellenére alaposabban utánaolvastam, mindenképpen jó hír hogy Sirtec belsőre építkezik. A DC-DC konverter ezen a szinten már alap, és az alkatrészek tekintetében is minőségi szintet hoz, 100% japán gyártmányú kondenzátorokkal pakolták meg, a hatásfokát sem érheti rossz szó.

    Tehát a tesztekből kiindulva nem rossz választás, ár/érték arányban erős. Kérdés hogy a felhasználóknál milyen megbízhatóságot mutat, valószínűsíthetően nem lesznek komoly gondok vele. A nagy márkáknál magasabb árszinten kapható hasonló tudású tápegység, de azok már kivívták a felhasználók elismerését, széles körben bizonyítottak, nem csak "tesztpadon". Egy lehetséges alternatíva, ha mégis meggondolnád magad. :)

    (#122317) csicso82 : Csak a kártyája bele tud karcolni a 400 wattba, tehát indokolt 600-650W fölé menni, főleg ha a processzor is emelt órajelen fog menni.

    (#122318) pidzse4 : Nagyjából 40-45%-on érik el a hatásfokuk maximumát, onnan egy fennsíkhoz hasonlóan minimálisan csökken a terhelés növekedésével. A minőségi darabok közel teljes terhelésen is igen jó értékekkel bírnak, mind hatásfok, mind stabilitás terén.

    [ Szerkesztve ]

    https://howbad.info/

Új hozzászólás Aktív témák