Új hozzászólás Aktív témák

  • vzsryl

    nagyúr

    válasz faranus #13592 üzenetére

    Egyrészt a fogyasztásuk elhanyagolható, másrészt a 400PNF védelme közbe kell avatkozzon, ha túlterhelődik. Azért vettem Én is ilyen tápot, mert hosszú évek alatt tett tanúbizonyságot a megbízhatóságáról. Ha mégis elszállna, akkor gyári hibás darabod van, aminek nem működött a védelme. Egyébként az a lényeg, hogy amikor elszáll egy táp, akkor ne tegyen kárt a gép többi alkatrészében. A gagyi tápok se mennek olyan sűrűn tönkre, de ha mégis, akkor nagy eséllyel más alkatrészeket is az örök bitmezőkre küldenek.

    (#13599) Bishoop: De, az is jó. Viszont felesleges ennyit költened, ha 5k-ért is van megbízható táp a gépedhez, ami szintén bőven elég. Egyébként aprón van 3k-ért is jó minőségű táp, pl: FSP, Delta, Chieftec stb...

    (#13602) Egon: A Tápajánló táblázatban ezt is feltüntettem a felesleges kérdések elkerülése végett. Sőt még a Be Quiet honlapján is szerepel, több helyen is leírva.
    55cm-es a legrövidebb kábele, tehát a sima mid-tower (kb. 50cmx50cmx21cm) alsó-tápos házakhoz bőven elég hosszúak a kábelei.

    [ Szerkesztve ]

    megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖

Új hozzászólás Aktív témák