Új hozzászólás Aktív témák

  • #Morcosmedve

    veterán

    válasz jeni #154310 üzenetére

    Ez egy jó kérdés, én nem találtam erről konkrét infót -> CM support.
    Az viszont biztos, hogy a 850W-oshoz már 450W-os kábel jár. Abból kifolyólag, hogy a leírásban a kábelre hivatkoznak, én inkább tartom elképzelhetőnek, hogy a kábel csere megoldja, kérdés, a sensor pinekkel mennyire korlátozza a táp, hogy a csatlakoztatott eszköz mennyi energiát/hogy akar kivenni, mert normál esetben a táp “csak” adott áramkorlátra kapcsol le, nem menedzseli mit és hol veszel ki (főleg egy 12V-os ággal) és pont, hogy a VGA nem éled fel, ha nem okés a sensor, ha az oké, akkor azt hiszi, hogy kivehet annyit, ahogy shortolja a táp. Ettől függetlenül, ha kell egy másik kábelt venni, fent áll a lehetősége, hogy nincs hozzá, ha van, akkor is borul a tápkábelek egységes kinézete, plusz árban mindjárt nem éri meg az egész.

    #154311 kromatika:
    Te tudod, te pénzed, de nem az igazi egy 750W-os táp így, még, ha lehet is kábelcserével később orvosolni.

    #154314 KAMELOT:
    Köszi :R de még mindig nem látom az említett két tápot. Szerintem van itt pár félreértés. Gaming jelzéssel semmilyen hivatalos forrásban nincs már Asus Rog Strix Gold Aura elnevezve, viszont van Asus Rog Strix Gold Aura Edition (linkjében gaming jelzővel) és sima Asus Rog Strix (xyzW)G, de az nem Aura. Ha ez így van, akkor stimmel, de így:

    1. Asus Rog Strix 750G (750W)
    2020 Seasonic
    2. Asus Rog Strix 750W Gold Aura Edition
    2022 CWT

    Esetleg volt egy régebbi nem Edition modell Gaming jelsővel és hagyták a linket, mert “csak” beszállítót váltottak :F De erről nincs infó a linkeden/nem találtam a kérdés feltevése előtt sem neten..

    © asszongya'hogy

Új hozzászólás Aktív témák