Új hozzászólás Aktív témák

  • 04ahgy

    nagyúr

    válasz nrvn #15905 üzenetére

    Peti_s kolléga egyébként teljesen jól mondja a dolgokat. Nagyon jó táp az a GPS-400AB, le is adja ami rá vagyon írva, és megfelelő védelmekkel, valamint aktív PFC-vel rendelkezik. Mindössze nem egy mai konstrukció a kapcsolástechnika benne, tele van a piac nála jobb, korszerűbb tápokkal.

    De mindenképp hozzá kell tennem, hogy azokon a tápokon még sokkal kevésbé fedezhetők fel a spórolás jelei, mint a mostaniakon, így túlméretezések tekintetében a most kaphatóakat szinte biztosan felülmúlja.

    Az FSP THN-P bél az, amelyik még a GPS-t is elkalapálja túlméretezési szemüvegen át szemlélve. A Bluestorm első példányaiban találkozhattunk velük.

    (#15902) maross: Én is úgy voltam vele, hogy nagyon halk táp, aminél persze van a még halkabb mezőny (CM, Aurum, HX, AX, Enermax, stb...), de itt többször kijavítottak, hogy a TX650W v2 bizony nem halk. :DDD

    HGyu

    7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!

Új hozzászólás Aktív témák