Új hozzászólás Aktív témák

  • ígyvanferi

    addikt

    Sziasztok!

    Kezdem egy valószínűleg hülye kérdéssel. Ez az alsó tápos házba, felső tápos házba más tápegység ajánlott dolog akkor is érvényes, ha konkrét kábelmenedzsmentről nem beszélhetünk? Tudom, igénytelen, zavarja a légszállítást, de ezek nem befolyásolják túlzottan a közérzetem, és tekintve, hogy a ház sem alkalmas rá, marad a továbbiakban is így.
    Már csak azért is kérdezem, mert a tápajánló oldalt nézegetve rengeteg olyan táp van, aminek 45 meg 50 cm-es a cpu csatlakozója, ami elég kell legyen (a mostani FSP-mnek is 50 cm-esek). A 40 mondjuk már tényleg kevés lehet.

    Aztán, keresgélés közben rátaláltam erre a moduláris Sharkoon 400-as tápra, nincs benne a táblázatban, se az első HSZ-ben. Illetve elképzelhető, hogy ami szerepel a táblázatban Sharkoon Rush Power M moduláris 400-as, az ennek egy korábbi verziója? Ez a WMP ajánlott?
    Nem nagyon találtam modulárist ennyiért.
    Mondjuk nem létkérdés, hogy moduláris legyen, de dedikált GPU nincs a gépben, viszont van 3 winchester és egy SSD. Vagy emiatt nem érdemes modulárist venni, főleg hogy kell úgyis a sok SATA csatlakozó?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák