Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyno

    veterán

    válasz Boogie33 #4292 üzenetére

    Elég lesz mellé bőségesen.

    (#4293) gerzsol : Írtad amit írtál hogy 5970 stb stb.. nem írom le pontosan tudod miről beszélek.
    erre én megkérdeztem:
    "Ezt írtad nekem, még annyi kérdésem lenne hogy most van beszerzés alartt nekem egy Ati 6870.. Akkor azt sem bírná hosszú távon?"

    Tehát az 5970 ugye egy dual gpu-s kártya, 6870, egy alacsony fogyasztású egy gpu-s kártya, az 5970, jó 150W-al többet eszik, ha nem többel, tehát akkor miről beszélünk? Vagy ez nálad abból következik hogy ksiebb kártya számozás szerint az 5970?

    Erre meg te leoltasz hogy értelmezzem amit írsz mert egy másik "kollégád" az előbb azt válaszolta erre hogy szerinte a az 5970-et is elbírhatja, szóval neki más a véleménye mint neked.

    Olvassd akkor el mégegyszer a hsz.-t! Ezt írta:Egyébként a HD6950-et is simán bírná, mert max. 180W körül fogyaszt.

    Szó nem volt az 5970-ről.

    Dyno elhiszem hogy te vagy itt az űber király, helyi kedvenc, sztár.

    Istenített itt engem bárki?Elvártam ezt bárkitől is? NEM! Tehát személyeskedjél, de ne olyannal aki Neked akar kedvesem segíteni! Nagy elmélkedéseket vezettél, hogy Te most milyen tápot vegyél, megírtam hogy fölösleges elmélkedned mert már rossz úton indultál el a névlegeteljesítmények feltérképezésével. Megírtam neked milyen kártyákat, ne tegyél be alá, direkt minden típust leírtam, erre Te megkérdezed, hogy "6870-t bírni fogja-e?"
    Erre Vzsryl kolléga kijavít engem jogosan, mert éna bból indultam ki, hogy megprobál a 6950 tulaj 6970-t csinálni a kártyájából, Te meg beírod hogy 5970-t írta és akkor én avgyok most a büdös bunkó türelmetlen bunkó.....köszönöm, elnézést hogy megprobáltam segíteni....

Új hozzászólás Aktív témák