Új hozzászólás Aktív témák

  • LógaGéza

    addikt

    válasz Viktor81 #85671 üzenetére

    Ez is ahogy nézem táppal együtt 40e körül van - de mi van ha akarsz berakni egy 3,5" vinyót, netán egy DVD írót? Akkor nem ez lesz a te választásod :)
    Nekem is tervben van egy HTPC építése (igazából évek óta :) ), ahogy utánnajártam a dolgoknak a PicoPSU mindenképp jó választás, van itthon egy használaton kívüli X360 tápom, még a Falconos korszakból (175W), megy mellé egy 160-as PicoPSU (Hardveraprón néha feltűnik egy-egy 10-15 között), Fanless PSU-t meg nem veszek 50e alatt...
    A másik oldal meg hogy ha 0db elérése a cél, akkor teljesen jó, amit linkeltél, mivel nem lesz bővítés mozgó alkatrészes eszközzel, és nincs még megvéve semmi, akkor jó lehet. De ha már van egy alaplapod, amin nincs ilyen tápcsati, akkor csak kell egy PicoPSU :)

    gigollo
    Andyson belső, nem a legjobb. Ennyiért már normális tápot is kapsz - igaz nem modulárisat. Mindenfélképpen kell a modularitás?

    [ Szerkesztve ]

    "Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"

Új hozzászólás Aktív témák