Új hozzászólás Aktív témák

  • bluyoo

    nagyúr

    válasz Kowi84 #55835 üzenetére

    Hi!
    Személy szerint az iPon-t szoktam legtöbbször használni a PCX-től már régen rendeltem. De ott van az aqua.hu vagy éppen a merlinhardver.hu.

    (#55845) andaman
    Ha úgy vesszük tárgytalan ... Azért is írtam hogy benéztem a lapot. Hirtelen azt hittem H61-es lapot .....
    A választott háznak elég hangosak a ventilátorai (egy jó ismerősöm éppen most cserélte a 2hetes házában ami +3K-s költség volt).
    "Egyébként a Cooler Master N300-ban lévő első és hátsó (gyárilag a házba épített) CM venti ugyanígy kerreg. Függetlenül attól, hogy alacsony vagy magas fordulaton megy. Szóval egy nagy mínusz pont. Elég zavaró..."
    Hasonlóan olcsó megoldás lehet a BitFenix Merc Alpha annyi hátránnyal hogy nincs előlapi USB3 port. De ha a választott lap marad azon sincs úgyhogy ez nállad nem hátrány. :) Kivéve ha a később felhozott sokkal jobban felszerelt Vanguard B85-öt válaszod. Milyen házat vegyek?
    "A tápegység amit néztél (ha esetleg nem figyelted volna) OEM szóval nincs 230-as tápkábel és persze doboz sem."
    A RAM terén a H81-es laphoz jó az egy darabos kiszerelés de ha netán mégis 4slot-os lapot választasz mint a Vanguard B85 akkor már kit-ben gondolkoznék. pl. CML4GX3M2A1600C9B
    CPU ahogy előttem is írták (jelenleg) azt a 2K-t megéri a G3420 ami durvám 7%-al erősebb és ugye már 1600MHz-es a memóriavezérlője nem 1333MHz-es.

    A lap terén a keretedbe a Vanguard B85 is belefér szerintem az egyik legjobb tuningmentes konfigba való mATX-es lap. Szóval ha nem sokallod az árát +1 neki. :)

    [ Szerkesztve ]

    Bazinga!

Új hozzászólás Aktív témák