Új hozzászólás Aktív témák

  • Mahrenburg

    senior tag

    válasz BomiBoogie #59173 üzenetére

    BomiBoogie - A Thermal Armor hűtésben betöltött jelentőségteljes szerepének megítéléséhez némi adalékul szolgálhat, hogy amikor az a mérnök, akinek e remek ötlet kipattant az agyából, elmondta a kollégáinak szellemének eme szikráját, rögtön leütötték, megkötözték, az Armor előzetes tervrajzát a szájába tömték, hogy ha magához tér akkor se kiálthasson segítségért, majd a biztonság kedvéért el is ásták több méter mélyre, nehogy valakinek elmondhassa... ...de sajnos elkéstek, ugyanis már elküldte e-mail formájában a marketing-osztály illetékeseinek, akik persze a következményekkel nem törődve rögtön a gyártásba vétel mellett döntöttek, újabb haszonnövelő tételt látván a koncepcióban. (Később az ötletadó titokzatos körülmények közt eltűnt, de ezt titokban tartották, én is csak azért értesültem az esetről, mert tőlem kértek súlyos, nehéz köveket az illető megkövezéséhez, én természetesen, amint megtudtam, hogy milyen nemes célra kellenek a kövek, a legjobb köveimet bocsátottam a rendelkezésükre... )
    Így esett meg, hogy a strapabírásra tervezett alkatrészek az Armor által megnövekedett hőterhelés következtében fellépő amortizációja (ezt a jelenséget a beavatottak azóta is "armortizációnak" nevezik egymás közt) miatt az eredetileg 10 évesre tervezett garanciaidőt kénytelenek voltak 5 évre csökkenteni... :))

    Anytime - "Természetesen engem is érdekel." - Szerintem felejtsd el, lelógna az ITX-lapodról... :U :P :))

    "Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi

Új hozzászólás Aktív témák