Új hozzászólás Aktív témák

  • Sebaj Fóbiás

    aktív tag

    válasz BomiBoogie #59988 üzenetére

    BomiBoogie: Előlapi kivezetést a Gryphon is tud! :D Sőt, azon még működne is a retasking, állítólag. De mint írtam az előlapot hanyagolnám, mert egyrészt idétlenül nézne ki egy elöl kilógó kábel a padlón, másrészt gyanúm szerint maga a kivezetés se lehet túl jó minőségű. Én még arra gondoltam, hogy az előlapi kivezetést kéne valahogy hátra kivezetni. De ilyen céleszközt nem találtam, gányolni meg, hát... végső esetben :) Egyébként én is pont a DGX-re mondtam, hogy na, ennyit azért bőven megérne a buli.

    bluyoo: Nem értelmetlen és tök kényelmes! :) Én már baromira hozzászoktam a giga lapnál, hogy nem kell audio kábelt dugdosni ha hangfalak helyett a fejesből akarok hangot. Jó, mondjuk a hangfalaknak a "távirányítóján" (vezetékes) van füles csatlakozó, ez meg az asztalon van hátul, odáig most még be tudok nyúlkálni ha a fülest akarom használni. De sok kicsi sokra megy, nem bánnám, ha megúszhatnám ezt a hatalmas műveletet is. :DDD Na meg egyszerre nem tud szólni a kettő, pedig néha ez is jól jönne. Lehet, hogy az ALC889A-nál az az A betű jelentette volna a bűvös Aleglustábbaknak funkciót? :)

    u.i.: Ja, te miket dugtál már a géped hátuljába? Vagy inkább kérdezzem úgy, hogy miket nem? :D

    u.i.2.: Jah, és a legdurvább az egészben, hogy találtam egy cikket, ami pont ezt oldja meg egy registry kulcs módosításával. Ami ha tényleg működik akkor elég nagy blama lenne, hogy a szoftverekből meg simán kihagyják a lehetőséget. Pont az ALC892-vel csinálta a csávó.

    Nah, eleget offoltam már. :) Üdv!

    Két bolygó beszélget: - Te, képzeld, Homo Sapiensem van.. - Nem baj, ne piszkáld, elmúlik magától.

Új hozzászólás Aktív témák