Új hozzászólás Aktív témák

  • Coolmat

    őstag

    válasz slyie #11345 üzenetére

    Ezzel a TN 120Hz-el jól beletenyereltél a tutiba, mert ők is egészen biztosan IPS panelest fognak ajánlani, meg ha átmész a monitoros topikba akkor ott is ugyanezt fogják mondani. Idézek az ottani első hsz-ből: ..."igazán jó minőségű 23-24"-es 2-3ms-os (esetleg 120Hz-es) monitoroknak nincs prémiumpaneles alternatívája.
    A tftcentralos cikkeknél referenciának használt 3ms-os 22"-es Samsung 2233RZ teljesítményéhez jelenleg egyetlen prémiumpaneles monitor sem ér fel.
    Szóval nekik - ha ténylegesen ennyire érzékenyek - valami jó minőségű (!!!)
    2-3ms-os TN-kell, de aki csak szlogenből venne 2ms-os-at (és legyen persze LED-es és HDMI-s), akkor az nem éri meg mert elég sok silány van (pl. BenQ XL2410T), aminél jobb, de nem rosszabb pl. egy U2312HM!
    Tehát, ha ezen fenti speciális igények közül egyik sincs valakinél kőbe vésve, akkor itt már rengetek jobb-rosszabb ár/érték arányú, de minőségi, ajánlott monitort lehet kapni, akár játékra is. (U2312HM, U2412M, HP ZR széria... stb.)"
    Szóval ha nem sasszemed van és nem kapsz idegbajt ha egy pillanatra leesik 60 alá az fsp játékban, vagy esetleg csak 3D miatt szeretnél 120Hz-es monitort, akkor jobban jársz a felsorolt IPS paneles monitorokkal.

    3770K-nak van értelme, ha munkára kihasználod valamivel a 8 szálat (renderelés, videóvágás stb.).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák