Új hozzászólás Aktív témák

  • palfitom

    félisten

    freelanced

    Monitor: Játék függő. Én egyelőre még elvagyok 60 és 75Hz-es monitoraimmal, de ha játszom, akkor főleg szimulátorozom, amihez nem kell (nem muszáj) a brutál képfrissítés.
    Nézz teszteket, hogy a preferált játékaidnál van-e érdemi előnye a 60-75Hz feletti képfrissítésnek, és úgy vásárolj monitort.
    A méret pedig már ízlés és pénztárca függő, a felbontást pedig a mérethez igazítjuk.
    A gépet pedig a monitorhoz kell igazítani. :)

    Proci: egy all-core 4,5 - 4,8 GHz-en járatott 9600K szinte bárhova elég jelenleg. Mivel én könnyedén cserélek procit, ezért jelenleg nem veszem meg a 9700K-t, csak majd ha szükség lesz rá.

    A Zen2-t már bejelentették, a friss BIOS-ok már kint vannak a jelenlegi lapokra, tehát már nem kell sokat várni az első tesztek megjelenésére. Ha esetleg nem üt akkorát a Zen2, mint az várható, akkor is valószínűleg a Zen+ árait lejjebb viszi. (Ha pedig nagyot durran, akkor az Intel árainak is esnie kell.)

    8700K: én nem vennék. 6 mag, 12 szál. A HT mostanában nem hoz olyan előnyt, mint régebben, és tuningjához szinte elengedhetetlen a delid (avagy szerencsésen kell kifogni a procit).
    (Egyébként brutál erős proci. Nálam a sima 8700, 12-30%-os terheltség mellett is kifacsarja a 1060-6GB kártyámat.)

    Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák