Új hozzászólás Aktív témák

  • Peterhappy

    őstag

    válasz Paxker315 #147974 üzenetére

    Köszönöm szépen a javaslatodat, mindenképpen hasznos volt és elgondolkodtató.

    Megmondom őszintén, az én játék szokásaim megmosolyogtatóak lehetnek számotokra. A HP 8560p notim integrált videókártyáját is csupán egyetlen játékkal tudtam megizzasztani eddig, a Crysis 2-vel :) OK biztosan próbálkoztam volna már modernebb játékokkal is, ha lett volna hozzá megfelelő vasam, de az utóbbi években annyira kevés időm volt játszani, hogy általában több idő ment el a játékok beszerzésével, telepítésével, mint az effektív játékkal.

    Szimpatikus az 1600, de ott nem sajnálnám a felárat a 2600-ra, sőt egyszer élünk alapon még a 3600-ra sem, bár tudom, hogy az már akkor kevesebbet fog érni, mire kihozza a futár (hazaérek vele a boltból).
    Én elsősorban a VGA-ra sajnálom a pénzt, az a számítógép azon része, amit én a legkevésbé fogok kihasználni (jó, a hat magra és tizenkét szálra kb. pont ugyanennyi szükségem van a Chrome tizenöt egyidejű tabjának megnyitásához...). A használt piactól kicsit tartok is, sok használt 1060 kártyát most nem is találtam, amire most ráugranék (Bp, 6GB, hosszú garancia, megbízható eladó stb.), de ez persze két nap alatt változhat.

    Azért is gondoltam átmenetileg a 3200G-re, mert akkor össze tudom szereltetni a gépet, nem nekem kell trükköznöm vele. Sok száz gépet összeraktam anno, de a CPU behelyezéstől valahogy mindig tartottam. Plusz megspórolnám a paszta árát :)

    Viccet félretéve a 3200G-vel előrehoznám a jövőre esedékes monitor és hangfal-vásárlást (a CPU+VGA pároson spórolt összegből) és azok ahelyett venném meg jövőre az erősebb procit és VGA-t.
    Ha van értelme.
    Ha nincs, akkor úgy lesz, ahogy Palfitom úr javasolta. Hülye lennék nem megfogadni egy Jedi lovag javaslatát :K

    Harmadjára csak leírom, mert eddig mindig elfelejtettem, bár nem sokat nyom a latba: nem tuningolnék.

Új hozzászólás Aktív témák