Új hozzászólás Aktív témák

  • magmakocka

    aktív tag

    LOGOUT blog

    válasz MZsoltee #176921 üzenetére

    Üdv!

    Szóval, azért járt el felette az idő, mert már érzem azt, hogy a játékokhoz kevéske lenne a szufla. Már multitasking sem mindig megy, a vas alatt... Leginkább CPU bottleneck-t érzek...

    A memóriát, csak feltételesnek írtam, hogy maradhat. Úgy is, majd eladom.

    Az alaplap, az alábbi indokok miatt cserélendő, ha CPU Upgrade-ről van szó:
    - A CPU amit küldtél, az én alaplapomnál már csak a BETA BIOS-al menne fel. Gondolom érzed, hogy ez miért is tud problémás lenni.
    - 4+2VRM 8mag 16szál-ra? Big OFF. De még 6mag 12szál-ra is probléma lenne. Ehhez az alaplap már kevés...
    - És még egyéb problémák...

    A Samsung SSD funkcionálna külön háttértárként. Jelenleg is így van. Nem azon fut a rendszer, s nem is fog azon futni. A windows-t egy másik SSD-re, de a programokat, amiket nem lehet máshova tenni, a másik SSD-re tenném.
    A mostani gépemben lévő HDD-n lévő adatok most költözgetnek szépen a NAS-ba, szóval HDD-t már egyáltalán nem tervezek a gépembe tenni. A jelenlegik is, most már kikapcsolt állapotban vannak, kihasználatlanság miatt.

    Az említett videókártya biztosan jó választás? Az AMD kártyák, szerintem drágák, ha például megnézel egy kártyát, nvidia oldalról, mondjuk egy 3070-t, akkor az még nem is olyan drága. De lehet valamit rosszul látok. Azt elfelejtettem mondani, s jogos is lehet a leszólás, az pedig az, hogy lehetséges, hogy monitor terén lenne majd egy upgrade 1440p irányba, ahol már nem 60Hz lesz, hanem valamivel több. Mondjuk 144Hz.

    Bocsánat a variálásért, nem lehordani szeretném azt, amit írtál. Csak ez a mobo minden, csak nem jó. Silány VRM. Ebbe én nem tennék jobb processzort...

    Azért sem kell HDD, mert a NAS-ban van bőven hely. A 8TB egy jó ideig, elég lesz nekem.

    Köszönöm szépen, a válaszotokat!
    Üdv, Roland!

    [ Szerkesztve ]

    - Töröltem a hívásátirányítást a kóddal, de nem jó! - Milyen kóddal? - Rácsos linzer, rácsos linzer, 002, rácsos linzer és a küldés gomb .

Új hozzászólás Aktív témák