Új hozzászólás Aktív témák

  • Crias

    senior tag

    válasz Barthezz2 #20339 üzenetére

    Először is a lapnál ha jól tudom akkor igen csak annyi a különbség hogy kevesebb a bővítőhely.
    Sokan ezért várták, mert nagyjából ugyanazt tudja de most jelen pillanatban jóval olcsóbb mint az atx-es változat. Amit hirtelen találtam, hogy a pro4-en van még +4db etronos usb3 (inteleknél nem volt megbízható itt nem tudom hogy egyáltalán jó-e), szóval ez nem akkora nagy előny, meg 1 helyett 3 ház venti csatlakozó (1 x 4-pin, 2 x 3-pin) van rajta, a mAtx-es változaton csak 1db 4 pines csati van.

    Ebben a tesztben nagyon sok minden le van írva, itt a végszónál a relatív cpu teljesítmény azt mutatja hogy gyakorlatilag ~3-4% a különbség az A8 és az A10/i3 között, ami nem nagy akkor lenne talán értelme A10-et venni ha számítana az igp, de ha jól emlékszek neked lenne mellé dVGA kártyád is, a játéktesztekben sincs különbség (7970-et dobtak mindegyik vizsgált cpu mellé és ugyanazokat az fps-eket adta szinte mind, de ezt is megnézheted a fenti tesztben).

    Jah még mielőtt elszörnyülködnél a fogyasztáson, a Trinity-nek a beépített igp miatt magas a fogyasztás/teljesítmény mutatója, viszont dvga kártya miatt nyilván nem kap terhelést az igp (már ha nem használja ki valamilyen program valami számítási feladatra, mert erre is van példa), idle viszont még kevesebbet is fogyaszt az intel-nél.

    Én helyetted nem dönthetek :)
    A ram jó lesz

    Crias

Új hozzászólás Aktív témák