Új hozzászólás Aktív témák

  • trickyy

    senior tag

    válasz TechN7ne #30999 üzenetére

    Láttam sok üzeneted, mikor ötven hozzászóláson át taglalod, miért ne vegyenek AMD kártyát a többiek, mert az instabil, és hogy ez a Milyen VGA-t vegyek topic a "Radeon" topic, ahogy említetted, mert mindenki AMD-t vesz, bár érveket nem írtál arra, hogy miért instabilak, mindenki szétoltott.

    Nem értem, hogy érted, hogy te tudsz tanácsot adni bárkinek velem ellentétbe, minden írásodat javítja valaki, amikor B75-ös lappal ajánlod az i5 3570K-t és még sorolhatnám tovább, ha kicsit visszakeresgélnék, de nem érdekel. Sok kifogásolható nincs abban amit írok, nyilván néha hibázok, ahogy mindenki más.

    Tény hogy nincs közöm hozzá, ahogy neked sincs hozzám, csak pusztán tényeket közöltem veled, ha már letámadsz. Senki ne mondta, hogy ne írogass, el sem tudod képzelni, hogy ahogy írtad te engem mennyire hidegen hagysz. :)

    "Mr. Nagy okos,Szakember úraság"- nagy a képzelőerőd, hogy ilyen jelzőkkel illetsz, de legalább tudok írni veled ellentétbe. ;)

    Érdekes, hogy nem lehet hozzászólni a logout "írásodhoz", félsz, hogy ott még többen szétoltanának a copy-ért.. :DDD

    Én itt be is fejeztem a témát, mert nem OFF-olok, meg teljesen felesleges neked írni, ha szeretnél valamit ott a privát.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák