Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz bencze #11011 üzenetére

    Ha ilyen formában tetted volna fel a kérdést, akkor semmi gond nem lett volna vele. :)
    De ez az "olyan öreg vagy" elég furcsa, nem túl kedves kezdés... :D

    (#11012) vlevi :
    "A kijelölés shift + nyíl billentyű, (vagy shift+home, shift+end, satöbbi) ami úgy a legkényelmesebb, ha balshift+nyíl gombokat használok."
    Ez fura, mennyire másképp használják az emberek a billentyűzetet. :)
    Nekem pont a jobb oldalt lévő Shift (és/vagy Ctrl)+nyíl a kényelmes, mindig úgy jelölgetek. Aztán Ctrl+X/C/V. Valahogy nekem sosem állt kézre hosszabb távon használni az Insertet, meg Shift+Del-t, azzal pedig én vagyok úgy, mint Te a Ctrl+X/C/V-vel. :D
    Persze lehet, hogy ha eleve a másikhoz szoktattam volna magam, akkor meg az lenne a kényelmes.

    (#11019) vlevi :
    azért ez picit túlzó állítás, hogy a lapos billentyűzetek csak dekorációnak jók. Továbbra is meg kéne érteni, hogy van, akinek meg az a kényelmes. :) Pl. nekem. Kukkantsd meg a Lenovo Y570 billentyűzetét, na az elég lapos, de nekem gépelésre nagyon kényelmes. Viszont a billentyűzet-kiosztása sajna neki is elég idétlen, mivel laptop, be kellett sűríteni, így a Home-End-stb. billentyűk picik, ahogy az F1-F12 gombok is, ezért keresek külső billentyűzetet végre, ami hasonló gépelési élményt nyújt, viszont normálisabb kiosztása van. De eddig nem találtam olyat, aminél ne lenne valami nagy gebasz vagy a minőséggel, vagy a hangosságával, kompromisszumot meg drágán nem nagyon akarnék kötni, de igaz, hogy nem is szánok rá annyit, mint egyesek mechanikus billentyűzetekre, egyszerűen sajnálnám rá, inkább költeném hasznosabbra. :)

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák