Új hozzászólás Aktív témák

  • Stigma.HC

    senior tag

    Corsair Vengeance K95 Pár nap intenzív használat után egy kis vélemény róla.

    Piszkosul jól össze van rakva a billentyűzet, ez tény. Nagyon masszív, nem recseg, nem ropog még hajlítgatásnál sem. Az illesztések nagyon pontosak, sehol egy kósza rés vagy hézag.

    Jobb oldalt felül a médiagombokat is jól helyezték el, nem lötyögnek. Jól érezhető nyomáspontja van mindegyiknek. A hangerőszabályzó pedig telitalálat.

    Cherry MX Red kapcsolóval van szerelve, pont olyan mint a többi hasonló billentyűzetben ami eddig megfordult a kezeim között. Valamivel hangosabb mint a membrános de egyáltalán nem vészes, gépelés kényelmesebb rajta, bár több órát nem írtam vele folyamatosan csak maximum 1 volt. Én teljesen lenyomom a billentyűket, igaz nem lenne rá szükség, mert már 3 mm környékén is érzékeli a leütést. Gumigyűrűt nem fogok alárakni, nekem pont jó így.

    Bal oldalt található makró gombokat a szoftverrel pillanatok alatt be lehet állítani, én csak párat használok, de az 54 több mint elég. Első napokban viszont akadt egy kis gondom vele battlefield 3 alatt. Csak kis kényelmetlenség, néha sikerült a wasd kombináció helyett a makró gombokat letapizni. Megszokást igényelt, de 2 nap után már nem volt gond vele.

    Maga a csuklótámasz felülete kicsit keményebb gumiszerű anyag. Kényelmes, bár lehetne egy picit hosszabb is számomra. Maga a billentyűzet viszont szálcsiszolt alumínium, a billentyűk alatt helyezkedik el körülbelül 5 mm-el aminek én nagyon örülök. A takarítása így nagyon egyszerű, hatalmas piros pont ezért. Mivel ennyire lent van, ennek köszönhetően a fehér ledek fényét halványan visszaveri ami nagyon szépen mutat sötétben, de még nappal is. Gyönyörű az összkép.

    Még egy szó az anti-ghosting képességről. Programmal tesztelve két kézzel nyomta le amennyit csak tudtam, érzékelte mindet. Pipa

    Összességében nagyon elégedett vagyok vele, nem bántam meg a vásárlását. Használattal kapcsolatban negatívumot nem tudok még felsorolni.
    Egy dologba tudok csak belekötni, az árába.

    "Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester

Új hozzászólás Aktív témák