Új hozzászólás Aktív témák

  • Z04RD

    csendes tag

    válasz TeebyKay #16034 üzenetére

    Akkor haverod valamit rosszul tud, ha azért vesz mechanikusat, mert az halk. Azok kattognak, mint a régi szép időkben. :)
    Más kérdés, hogy majd mindegyik neves gyártó vagy csinált a mechanikusból halk szériát, mint a Razer, vagy eleve halkra próbálja tervezni (azt hiszem a Roccat megy ezen az úton). Így valóban van csendes mechanikus. Viszont mivel én nem a billentyűzetet használom játékra, ezért nem akarok belőle túl drágát.
    Csendes meg van a papíron és cerkán kívül is. Pl. Trust GXT 280. Kipróbáltam. Botrány halk, de Mediában 13k, Aquaban most pont nincs, pedig ott 10k körül lenne (elnézve az árdifferenciájukat), edigitalban szintén 12-13k. Utóbbi kettő van itt is. Most nem akarok Pestről rendelni, meg kényelmesebb ha itt helyben garis, ha netán szükségem volna rá.
    Meg ha már világítósat vennék (mint a 280) akkor jó lenne ha pl. kéken virítana. Minden ketyerém kékben világít. Mondjuk pont letojom, az egéren is kikapcsoltam a logó megvilágítást, meg a keypadon is ritkán használom, de ha mégis, akkor azok kékek. Persze nem ez fog dönteni. Meg eleve wireless vonalon indultam el, de úgy látom a gamer billentyűk közt jobb eséllyel találni csendeset, azok meg ritkán wirelessek.

    Van rajtam egy kockás szoknya, nem vagyok még hozzászokva!

Új hozzászólás Aktív témák