Új hozzászólás Aktív témák

  • haxiboy

    veterán

    válasz zsiz #21004 üzenetére

    Szia, a mechanikusok sajnos 25k környékéről indítanak, és azok is a leggagyibb kínai kailh switcheket használják, és a lehető legtöbbet spórolnak az anyagon, nyeklik, mint egy 1000 forintos slim genius.

    Amennyiben sokat gépelsz szerintem egy Cherry MX Blue vagy Brown switchekkel szerelt billentyűzet kell neked, esetleg még a Clear de olyannal nagyon ritkán találkozni. Topre switchek is szóba jöhetnek, gépelni kifejezetten jó rajtuk. Viszont ezek egyike sem fog a 10k-s keretedbe beleférni.

    Membrános közül érdekelnek a slim kialakítású billentyűzetek? Érdemes lenne a nagyon olcsó kategóriára ránézni (Genius Slimstar széria), korrekt áron korrekt szerelés, alsó kategóriában talán a legkorrektebb gyártó.
    Természetesen itt is kompromisszumokat kell kötni.

    Annyit érdemes tudni hogy a "gamer" és a gamer között hatalmas különbség van. Minden "gamer" amit drágábban adnak és világít, legyen az akármilyen ócska, a valódi gamer alkatrészek, legyen az billentyűzet, egér, monitor tud olyat felmutatni ami miatt megérdemli a címet. (minőségi switchek, mikrokapcsolók pl egerekben, korrekt anyaghasználat, és a lehető legnagyobb testreszabhatóság)

    A vezetéknélküli gamer cuccok meg a sátántól valók... ;] ;] ;] Talán nagy kivételt képeznek a fejhallgatók, illetve a kontrollerek, de ott sem az igazi. Bár kontrollerek esetében elég speckó célhardver van.

    [ Szerkesztve ]

    Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)

Új hozzászólás Aktív témák