Új hozzászólás Aktív témák

  • zsiz

    őstag

    köszönöm mindegyikőtöknek. akkor a mechanikus kilőve, gondoltam hogy drága lesz, de mondom hátha tudtok valami olcsóbb alsóbb kategóriásról. mindegy, nem érdekes.

    (#21006) haxiboy

    annyira nem gépelek sokat, napi 1-4 óra chat, plusz a netezés mellette, néhány email... 10k-nál semmiképp nem költenék többet.

    akkor marad a membrános, viszont slimet nem feltétlen szeretnék.. de majd holnap otthon azért rálesek arra a Geniusra. kompromisszumra számítottam, azért is kezdtem úgy hogy inkább olcsóbb legyen mint minőségi. csak nem mindegy mekkora kompromisszum..

    a gamert is azért írtam hogy nem kell, mert az olcsó semmirevaló, a jó meg nem 10k-nál kezdődik..annyit meg nem ér nekem, úgyse használnám ki. bár gondolhattam volna, hogy olyat úgysem ajánlotok.. olcsót mert gagyi, drágát meg azért mert drága :)

    (#21007) qisqaqas

    ezt a Canyon-t néztem én is régebben, a sárga-fekete színe miatt tűnt fel nekem, jó lenne élőben is megnézni :) a másik annyira nem szimpatikus.

    ha van még esetleg valami tippetek, jöhet, és köszönöm az eddigieket :) ha nincs, akkor lehet hogy a canyon lesz, bár úgy is majd csak jövőhónapban.. most még fesztiválozni is kell menni ;] addig még tudok keresgélni

    Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |

Új hozzászólás Aktív témák