Új hozzászólás Aktív témák

  • nyunyu

    félisten

    válasz fogtunder #21040 üzenetére

    a magyar nyelvre meg ugyanaz a mondás, mint eddig is. vannak magyar nyelvű billentyűzetek, elég sok, lehet belőlük válogatni, de itt kb. majd mindegyik típus kompromisszum csak a gombok feliratozása miatt, ami szerintem pl. teljesen nonszensz.

    Ma bementem regi kedvenc videki szamtechboltomba a szokasos kerdessel: hagyomanyos elrendezesu, feher, magyar billzet kaphato-e.

    Boltos srac mar nem tudta, hogy sirjon, vagy rohogjon, mivel minden heten megkerdezi tole valaki, de egyszeruen nem tud ilyet szerezni, pedig elsore trivialisnak tunik a kerdes. (masodikra is az!)
    Nem fekete, magyar Cherry G80-3000 az mar nem lenne ennyire egyszeru, mivel 10-15 eve nem gyartjak.

    Mint kiderult, masfel eve pont mi vittuk el az utolso feher Gigabyte K6150-et, amikor faterom mostani felesege visszazavart minket kicsereltetni az uj gepuk melle vette fekete HP billzetet feherre.
    Amikor par oraval kesobb visszamentem, hogy kene megegy ugyanolyan, anyam selejtezesre erett L Valuejat lecserelni (helyette kijott K120-bol mar nincs feher/bezs :W ), akkor persze mar nem volt, mivel osszesen 1 feher billzetuk volt, ami nem Rapoo volt...

    Mindegy, megkerdeztem, hogy tud-e szerezni Gigabyte K6150-et, vagy Fujitsu KB521-et.
    Utobbira valamelyik Fujitsu dealer rendszere azt irta, hogy aug 24 utan erkezik 10 (tiz!!!) darab az orszagba.

    Lassan aktualizalhatjuk a kozmondast: ritka, mint a feher magyar billzet.

    [ Szerkesztve ]

    Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Új hozzászólás Aktív témák