Új hozzászólás Aktív témák

  • shifty!

    senior tag

    Üdv urak,
    Nos miután lassan egy hete használom a Cougar 200K-t, és sokat látom hogy kérdeznek róla mások is, gondoltam egy gyors kis összefoglalót szösszentek róla:

    Első körben nagyon szokatlan volt, még laptop billentyűzet után is, hogy mennyire alacsonyak a gombok és kicsit fura volt a gombok távolsága is, de ezt kb. 2 nap alatt levetkőzi az ember és megszokja, aztán meg is kedveli. A gomblenyomások relatíve hangosak, bár nem tudom egy mechanikus bill-hez hasonlítani. A háttérvilágítás tökéletes, a színmemória hiányzik, igen, de legalább az ember minden bekapcsolás után kiválaszthatja, éppen mihez van kedve :DDD. Bár azt sajnálom hogy a sima fehér úgymond kimaradt, ami a legközelebb áll hozzá, az is inkább kék árnyalatú - nekem speciel tökéletesen megteszi, viszont kárpótol az állítható fényerő, szerintem hasznos funkció.
    Nyomáspontok határozottak, gépelési "élmény" rendben van.
    Negatívum, talán az eddigi egyetlen, hogy relatíve gyorsan koszosodik - értsd: nagyon maszatolódnak a gombok, hiába figyel oda az ember hogy csak tiszta kéz, a természetes bőr-zsírtól is fényesedik a felület.

    Röviden ennyi, szerintem ebben az árkategóriában nagyon jó ajánlat. Köszönöm az ajánlást mégegyszer! :) :R

    "Vasárnap ne lopj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő."

Új hozzászólás Aktív témák