Új hozzászólás Aktív témák

  • haxiboy

    veterán

    Jó látni hogy ismét van élet a fórumban. Néha olyan érzésem van mintha mindenki meghalt volna :D
    Hamarosan én is aktívabban visszatérek, frissítem majd az összefoglalót, illetve az ajánlott billentyűzetek listájának is kelleni fog egy update!

    Esetleg ha majd minden lecsengett, és ráértek a hétvégén, akkor akár írásban akár egy nagy konferencia beszélgetés (Skype, TS, Mumble, Discord, etc.) meghallgatnék néhány tanácsot a fejlesztésekkel kapcsolatban.

    Most kaptam egy programozós melót a nyárra, de ha ezt letudtam akkor folytatom a billentyűzetes weboldal kidolgozását. Itt főleg egy ajánló kidolgozása a fő cél, ahol lehet keresni bizonyos tulajdonságok alapján, illetve egy összehasonlítgatósdi is jó lenne. Na meg a személyes megjegyzések, amiket innen a fórumból linkelnék be.
    Beszélek majd a különböző perifériás srácokkal is, ha már kész a rendszer és működik akkor egységesen tudnánk kezelni mindent de ez már tényleg a jövő zenéje.

    Apropo zene... Nem csak a meló miatt vagyok kevesebbet mostanában , hanem vettem (végre) egy elektronyos gitárt és épp azt nyúzom amikor szabadidőm van. Remélem gitározni is olyan jól meg tudok tanulni, mint gépelni. Szóval std::cout <<"Helló világ, itt az új Jimi Hendrix!";

    Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)

Új hozzászólás Aktív témák