Új hozzászólás Aktív témák

  • bencze

    senior tag

    Meggugliztam a netet de azért bepróbálkozom itt is, ha szeretnék egy TKL gateron sárga kapcsolós billentyűzetet mik a lehetőségeim? A PLUM 87-et láttam de nem találom megvásárolni sehol.
    Kicsit úgy állok, hogy érzésre cherryből az mx kék tetszik de a zaj sokakat zavar, a barna olyan súrlódós / karcos feeling nem erősen szeretem, meglepő módon a piros egész tetszik főleg játszani de írni is jó. Fekete kemény, itt melóban egy clear-es poker van de ez is olyan felemás érzés, ezt is püfölöm és hangos de cserébe nem kényelmes.
    Szóval egy sárga gateron a leírások alapján jó próba lehetne a végtelen keresési folyamatban de nem erősen találok. Kapcsolót vehetek de sosem raktam össze billentyűzetet, eddig a max forrasztási tapasztalatom abból állt, hogy 4 kék kapcsolót cseréltem a billentyűzetemen amit szétvertem, működőképesre sikerült de munkás és félek, hogy elrontom a dyi-t.. :)
    Ha meg mégis csak ez marad akkor milyen kitet érdemes tkl-nek? Semmit sem kell tudjon csak írni. Ansi / iso mindegy.
    Más ötletet is szívesen látok, de a rosszabbnál rosszabb minőségű gyártói kísérleteket nem szívesen tesztelném, a gateronról elvileg azt olvasom, hogy nem rossz mostanság.

    p.s. geekhacken kaptam egy magyar meetupos PM-t az imént.. kicsi a világ :)

    [ Szerkesztve ]

    -= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

Új hozzászólás Aktív témák