Új hozzászólás Aktív témák

  • SPYFF

    csendes tag

    válasz SPYFF #53853 üzenetére

    Bár nem érkezett válasz, azóta nézelődtem így szeretném konkretizálni kicsit a kérdésem, pár modellre leszűkítve. Elég sokfajta van szerencsére, elolvasgattam korábban kik vásároltak itt és milyen bluetooth vezeték nélküli billentyűzeteket. Amik a listámon vannak, jelenleg prioritásos sorrendben:
    0. Keychron K1. Nem tudom mennyire meme, review videók alapján jónak néz ki, nem tudom milyen buktatói lehetnek. Ha van valakinek érdekelnének a tapasztalatok. Nem nagyon látok jobbat, ezt rendelném jelenleg.
    1. Hexgears X-1. Majdnem olyan jónak néz ki mint a K1, csak sajnos a Home/End gombok a nyíl gombokon vannak. Ami nem gond mert remapelném, csak sajnos a nyíl gombok kicsit szélesebbek mint a numpad tetején lévők, így nem tudom oda átrakni őket. Persze ramepelés úgyis megoldható, mondjuk a 4-es lenne a Home, az 5-ös meg az End, csak nem valami elegáns. Leírása szerint nem kínai, aminek örülnék lenne ha igaz (nem minőség, csak gazdaságetika miatt).
    2. Vortex Tab 75. Nagyon szép billentyűzet, a keycapek formája korrekt. Sajnos háttérvilágítással nem elérhető, de annyira szép, hogy szívesebben használnám más háttérvilágításúak helyett is.
    3. Cooler Master KM631. Jól néz ki, de nem sok jót mondanak a keycapekről. Nem tudom laptop billentyűzetek után ez mennyire zavarna. Ha valakinek van esetleg, nagyon érdekelne milyen.
    4. Velocifire TKL02WS. Teljesen jó lenne, korrektül néz ki, tudja amit kell. Gyanúsan olcsó, nem tudom ennek örüljek-e.
    5. Akko 3084. Nincs háttérvilágítás sajnos. Viszont elég jól néz ki.
    6. Filco Majestouch Convertible 2 TKL. Jónak tűnik, sajnos nincs háttérvilágítás. Elég generikusan néz ki, semmi extra, a listámban van még pár ugyan ilyen kinézettel.
    7. Varmilo VA87M. Ugyan az a generikus kinézet, mindent tud ami nekem kellene.

    Keychron K2-t nem szívesen vennék mert elég magas én pedig nem akarom csuklótámasszal használni. Bár a listában van még pár hasonló, amik közül lehet 1-2 elég magas. Ha esetleg tudtok még a listából kimaradt, de tudásában hasonló wireless billentyűzeteket, szívesen várok tippeket. Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák