Új hozzászólás Aktív témák

  • arcsin

    senior tag

    válasz copass #56574 üzenetére

    Nekem ebből a Thor 300ból numpad nélküli ment tönkre május 31-én, pünkösdkor :D A garancia természetesen aznapig volt érvényben. Hiába írtam a boltnak, mivel azok nem továbbították a kérésemet aznap a szervíz felé, buktam. Jó kis tervezett elavulás...ki lett számolva.

    Amikor megvettem a keycapeket le kellett smirgliznem, mert sorjás volt az aljuk, anélkül nem lehetett lenyomni a gombot.
    Az utolsó 1 hónapban a keycapek elkezdtek minimális súrlódásra lepattanni a helyükről, vagy a keycap tartó kis henger szilánkosra tört. Elkezdett nem bevenni 1-2 betűt, ami kontakspray-zésre megjavult 1 hétre, de utána megint minden harmadik lenyomást vette be.

    Lehet azóta a gyártásminőségen javítottak, nem zárom ki. De 2 évnél többre semmiképp ne tervezzen vele senki. Leírtam a tapasztalataimat csak. Az elmúlt 2 évben leginkább böngészni, kisebb házikat megírni (azoknak is a nagy részét laptopon fejeztem be), játékra nagyon ritkán, évente 10x max. Mondhatni általános használatnak tettem ki, nem extrémnek.

Új hozzászólás Aktív témák