Új hozzászólás Aktív témák

  • moma

    őstag

    válasz Varoz #60223 üzenetére

    Szerintem a lényeg az, hogy bármikor jöhet valaki aki abban a szellemben ad tanácsokat ahogy arról te írsz. Nem azt kéne szerintem kifogásolni, hogy aki ad itt sokaknak az miért úgy teszi. Legalábbis én amikor kapok valamit akkor örülök neki. Mert tudom, hogy ilyenkor többet tesz a másik, mint ami elvárható. És pl én itt a topikban sokat kaptam. És az én dolgom, hogy mit kezdek vele. De a default helyzet az, hogy egyedül van az ember a problémájával és nagy dolog ha valaki bármit is tesz.

    Szóval szerintem arra amit írsz nem az a megoldás, hogy aki már így is sokat tesz annak mondani, hogy mit hogy tegyen még. Hanem az lenne a megoldás, hogy aki szerint máshogy jó az csinálja másképp. De azt, hogy nincs ilyen, aki a kedvedre van itt azt nem annak kéne címezni, aki aktív és segít a maga módján, ahogy szerinte jó. Legalábbis én ezt így látom.

    És fura, hogy így látod a PH fórumot, hogy ilyen sznob valami. Mert szerintem rohadt nagy érték képződik itt. Óriási mennyiségű tudás kerül megosztásra, ami erősebbé tesz egy csomó embert, ami meg úgy általában a magyar közösséget. Szerintem nem sok ehhez fogható dolog van a magyar neten most.

    [ Szerkesztve ]

    we all deserve a bit of luck.

Új hozzászólás Aktív témák