Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    Sziasztok, látom profik járnak ide, én meg csak egy kis amatőr vagyok, szóval kérnék egy kis segítséget.
    Asszonnyal itthonról dolgozunk, sokat ülünk a gépeknél, kb napi 16 órát, értelemszerűen sokat vannak a billentyűzetek használva.
    Sok év logitech K400+ használat után áttértem a bill + egér kombóra, az asszonynak már volt ilyen, egy logitech mk235 szett lett, ami persze tudom, hogy itt inkább mosolyt vált ki, de nekem különösebb elvárásom nincs, mint hogy tegye a dolgát, viszont úgy néz ki, még ezt se tudja. Kettőt vettünk egyszerre, mindketőt hasonló tüneteket produkál. Egyrészt nálam az A betűről már félig lekopott a felirat, oké, biztos körömmel nyúlok oda, de sokkal nagyobb baj, hogy nem vagyok gépírónő, így a gépelésem technikailag is hiányos, 4-5 ujjal gépelek, viszonylag gyorsan is, de nem túl pontosan találom el a billentyűt, ez a billentyűzet viszont ebben az esetben nem érzékeli rendesen a leütést, és kimarad a karakter. Asszonynak ugyanez a gondja, érezhetően rosszabb, mint a régebbi, mintha ez a funkció gyengén lett volna ennél a típusnál megoldva.

    Nem kell drága, nem kell RBG, nem kell multimádiás cucc, egy sima vezeték nélküli, de jobb minőségű bill és egér szett kellene, szerencsés, ha a laposabb kivitel, és méretileg is jobb a kisebb. Logitechből csak az MK270-est látom még, ami ezeknek pont ellentéte. Van valakinek ehhez a spéci igényhez hasonló tapasztalata?

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák