Új hozzászólás Aktív témák

  • tusi74

    őstag

    válasz 0xmilan #66700 üzenetére

    Bocsánat, hogy OFF-olok, de ez kikívánkozik belőlem. A brown-os Das Keyboard-ot én is néztem, új, sosem használtnak volt hirdetve. Még jó, hogy nem vettem meg.
    De erről jut eszembe, egy nyári Hardveraprós esetem. Én használtként hirdettem egy Logitech MX Anywheres 2S egeret. Teljesen hibátlanul működött, előtte használatban is volt. Nem is adtam drágán, de tényleg nem vettem észre, mert leírtam volna, hogy a a belső felén, fellazult a gumiborítás (én nem emelgettem).
    A megállapodás után 1 órán belül fel is adtam az egeret, boldog voltam, hogy másnap megkapta a vevő.
    De emiatt a gumiborítás miatt olyan minősíthetetlen módon osztott ki a vevő, pedig még azt is látta mind a privát üzenetekből, mind a a feladóból, hogy nő vagyok, ráadásul bár nem tudhatta, 50 éveshez közelebbi, mint 40-hez.
    Pedig az az egér valóban hibátlan működésű volt, és becsületesen használtként volt hirdetve. Visszaküldte az én költségemre, majd újra elvitte valaki, akivel már személyesen találkoztam, és ő mondta, hogy ez a kis fellazulás semmit nem von le a használati értékéből.
    Bocsánat, hogy ez kijött belőlem, de azóta is fájdalmas emlék, mert az első eladásom volt a HA-n. Ehhez képest, ez a DAS valóban sosem használtnak volt hirdetve, erre nem érzékel mindig, dupláz, zörög.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák