Új hozzászólás Aktív témák

  • freelanced

    addikt

    válasz dqdb #67029 üzenetére

    Köszönöm a részletes választ.

    Amit még láttam fenn az ez: link

    Viszont ez árban majdnem a duplája, nem áll rossz komponensekből ha a teljes árat nézem, de azt mondjuk sehol nem látom, hogy milyen board van benne, bár lehet, hogy csak nekem kerülte el a figyelmem.

    Arról esetleg van bármi információd, hogy a GMMK Compact / TKL milyen, mondjuk az előzőleg említett Drop Alt-hoz képest?

    Az sem derült ki számomra a weboldalukról, hogy a GMMK Compact milyen mértékben szabható testre a gombok kiosztását illetően. Ahogy látom itt még nem játszik a QMK Firmware mint a Pro esetén, viszont ahogy írtad is 60%-nál jó lenne ha teljes mértékben testreszabható lenne a kiosztás, különben kényelmetlen.

    Mi a véleményed ezekről a GMMK termékekről?

    Az mondjuk furcsa, hogy az ISO és az ANSI Barebone verzió között van 10.000 Ft különbség.

    Illetve van fenn egy GMMK Pro is aprón, de ha valaki ennyit szánna rá, nem vagyok biztos benne, hogy érdemes leragadni ennél az egynél, gondolom ebben az árkategóriában már azért több opció / lehetőség is felmerül.

    Igazából az is kérdéses, hogy mondjuk egy GMMK Compact többet nyújt-e mint egy HyperX Alloy Origins Core az adott kategóriában.

    Az ajánlott IKKI68 és Keychron modelleknek utánanézek közben. :K

    0xmilan

    Köszönöm az információt.

    Igazából nem kimondottan játékra lenne, játék és gépelés vegyesen. Ahogy most olvasgatom az Aqua switch-et egész sokan kedvelik benne, amire panaszkodnak azok a Keycap-ek, de azt meg egy Pudding szettel lehetne orvosolni.

    [ Szerkesztve ]

    Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.

Új hozzászólás Aktív témák