Új hozzászólás Aktív témák

  • Grillo

    senior tag

    Urak, olvasgatom a topikot pár hónapja, de inkább kérdeznék. Van egy Logitech K340 billentyűzetem, bazi régi, de jól működik MÉG, most így karantén alatt kiszedtem a billentyűit, átmostam, kitakarítottam, nagyon baba lett. Bírja egy töltéssel hónapokig, kényelmes, nem hangos. Gumidómos, ha minden igaz.

    De mozgatja a fantáziám a csere, és akkor már lehet mozdulnék más felé, főleg, hogy nincs magyar szitázás már a Logitecheken sem, úgyhogy kb mindegy ebből a szempontból (MX Keys-en gondolkodtam, de bazi drága, meg ugye nincs magyar, ami a gyerekek miatt szempont volna azért).

    Ami számomra kellene, az a vezetéknélküliség, és az alacsony profil, valamint a több géphez csatlakoztathatóság előny.

    Ez alapján kinéztem a [Keychron K3 Ultra-slim Wireless] billentyűzetet. Gondolom, ha a kiosztás szempontjából magyarszerűt akarok, akkor az a DE (vagy az UK is jó?).
    Esetleg más gyártó hasonló termékét ajánlanátok jobban? Nem célom a zsírozgatás, meg a kapcsolók cseréje, de persze el nem zárkózom tőle, de sok pénzt nekem ebből a szempontból nem ér meg pluszban. Világítás nem szempont, de ha van, akkor inkább fehér, az is fixen be lesz lőve, nem szeretem, ha villog, meg hullámzik. Öreg vagyok én már ehhez.

    Ami még fontos, hogy lehetőleg halk legyen (tehát gondolom silent red kapcsolós), mert kiscsaládomat nem ezzel ébreszteném, arra van vekker.

    Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák