Új hozzászólás Aktív témák

  • AeSDé Team

    őstag

    Sziasztok!

    Párom Logitech K380 billentyűzetének keresek utódot. Anno az olcsó ár, a hordozhatóság és több-eszköz támogatás voltak a legfontosabb igények, idő közben viszont inkább az otthoni egy-eszközös használat került előtérbe, és kellene a háttérvilágítás.

    Árkeretet nem szabnék, viszont kb. 10 nap alatt ide kellene érnie (még ha nem is a végleges build-nek, de legalább valaminek).

    Must have:
    - háttérvilágítás (elég egy szín)
    - low profile
    - ISO layout
    - nem zajosabb mint a K380
    - hasonlóan kompakt, kb. 75-80%

    Nice to have:
    - vezetéknélküli
    - több eszköz támogatás

    ---

    Ha a mechákat nézzük, számára a sima lineárisak túl hangosak, mindenképp valami csendes verzióra lenne szükség, ilyen viszont a low-profile kapcsolóknál nem nagyon akad.

    Szívesen vennék neki Keycron K3-at, de ugye probléma a csendes kapcsolók hiánya, és ráadásul nem is hotswap. Találtam egy modot, de nem tudom mennyit segítene.

    A Logitech MX Mechanical Mini-nek van "Tactile Quiet" opciója, de jobban utánanézve ezek sima Kailh Low Profile Brown kapcsolók, semmi csendes nincs bennük.

    ---

    Ha elengedem a mechanikusat akkor a Logitech MX Keys Mini tűnik az egyik legjobb választásnak. Nagy pozitívum hogy iszonyat jó az üzemideje, és közelségérzékelővel magától fel/le kapcsolja a háttérvilágítást. Be lehet szerezni ezt valahol értelmes áron? Sajnos a UK English 50.000Ft.

    A Satechi Slim X1 is tetszene, de az csak ANSI Mac kiosztásban van.

    Alternatívákat egyelőre nem nagyon találtam. Van ötletetek?

Új hozzászólás Aktív témák