Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz Chereiose #8040 üzenetére

    Itt, négy hozzászólással ezelőtt még arról kérdezgetted a topic látogatóit, hogy vegyél-e Microsoft Sidewinder X4-et. Most meg nagyjából kijelented, hogy Microsoft terméket úgysem vennél soha többé, mert szarok.
    kexksz itt jól megfogalmazta, ami nekem is pont eszembe jutott, hogy mégis mi a francnak kérsz tanácsot másoktól, ha te úgyis jobban tudod? Az eddigi hozzászólásaidat is érdemes elolvasni, először kérdezgetsz, aztán megmondod a tutit, hogy valami így szar, meg úgy szar, valami más meg nagyon fasza, és ekkor úgy tűnik, már teljesen meg vagy győződve róla, hogy mit fogsz vásárolni, aztán megint elindítod a kérdéseidet, majd megint megmondod a frankót...a tevékenységed kissé ciklikus. :D
    Amúgy meg ilyen hülye kijelentéseket nem érdemes tenni, hogy "a logitech a legjobb", mert nélkülöz mindenféle szakmai hozzáállást, és egyszerűen nem igaz, mert mindenből van kivétel, van olyan termék, amit a Logitech-nél találtak el nagyon, van, amit meg a Microsoftnál. Hogy kinek melyik márka a szimpatikusabb, az már csupán egyéni preferencia, de a tények cáfolják, hogy egyik vagy másik gyártó csupán szarokat dobálna a piacra.

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák