Új hozzászólás Aktív témák

  • Szaszati

    tag

    Sziasztok!

    TL;DR: 40.000 forint környékén új, hot swapos mechanikus billentyűzet háttérvilágítással, kb. 75%-os méretben, ANSI US kiosztással, külön FN sorral, a Keychron V1-hez hasonló modell kerestetik.

    Bővebben:

    Lévén, hogy 1000 forintért sikerült beszereznem az első mechanikus billentyűzetemet (egy nagyon fapados Magegee Star61 személyében), és kimondottan bejön a mechanikusok világa, így vennék egy komolyabbat is.

    Körülbelül 40.000 HUF lenne a rá szánt keret, újat szeretnék venni, és amiért leginkább cserélném a Magegee-t az a nagyon gyenge keycap láthatóság és a különálló kurzorbillentyűk hiánya (csak Fn használatával működnek kurzorként). Leginkább gépelésre használnám és nagyon kevés, nem profi gamingre. Az amerikai ANSI kiosztás lenne a legjobb, és a mostani tapasztalatok alapján nagyon kéne egy fn-sor, amibe felköltözik az ESC, és van külön ~ karakter a hosszú í-nek (eléggé zavaró, hogy kombinációval kell Írni). Numpad nem kell, világítás viszont igen (jó az egyszínű, jó az RGB is, mindegy milyen). Jelenleg brown switches ez, teljesen rendben van, de kipróbálnék red-et is, úgyhogy a hot swap elég fontos lenne.

    Ezek alapján nekem szerintem a 75%-os méret lenne a legjobb, és tetszik is a Keychron V1, ami kb. minden szempontnak megfelel. Ehhez hasonló, más modelleket esetleg tudtok ajánlani, hogy legyen némi választék is?

    Előre is köszi!

    MobileArsenal - World domination temporarily suspended...

Új hozzászólás Aktív témák