Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    válasz dqdb #87043 üzenetére

    Ohh átlag LvL 1 "rázd le a hülyegyerek ügyfelet" support szint, 10-ből 9 helyen ezt tapasztalom, ki van adva a kézikönyvbe, hogy először az ügyfél hülye, aztán másodsorban az ügyfél hülye, aztán harmadsorban kérdezd meg a melletted az irodában üldögélő másik supportost, hogy az ügyfél hülye.
    Amikor az 1000 ügyfélből összegyűlik 30 akik nem hagyják magukat, utána meg kérdezd meg mégegyszer a gyártást hogy milyen "szakmai bullshit" kifogással kell leráznod őket.
    Ha ezután sem kopnak le és szakmailag is alá tudják támasztani, akkor várd meg amíg a főnök azt nem mondja hogy "húúúú gyerekek az elmúlt 2 hónapban szart értékesítettünk, de ez csak most derült ki, szal finoman váltsatok hangnemet"---jelzés meg nem érkezik. Addig viszont tagadni-tagadni-DAGADNI(mármint az ego).

    Csak jól kell megfogalmazni az erre adott válasz levelet hogy feljebb jusson a dolog, lehetőség szerint belevonni a válaszlevél címzettbe nem csak az adott supportot, hanem a sales email-t, meg esetleg 1-2 nagyobb nemzetközi tech újság emailcímét is, a válasz levélbe meg beleírni hogy:
    "
    Nem fogadom el hogy hülyének néz Mr., amikor látványosan a Ti mérnökeitek el k...ták...itt van mellékelve, ez a Ti hibátok!
    A levelembe belevettem címzettbe másokat is, csak hogy lássa kedves "ügyfelet le kell hülyézni" supportos, hogy maga az ügy milyen szinten lett rosszul kezelve.

    Szívélyes válaszát várva,
    aláírás.
    "

    :D

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák