Új hozzászólás Aktív témák

  • Molydeus

    senior tag

    válasz Mephike #89139 üzenetére

    Én is azt gondolom, hogy a felülről érkező konkurencia lépésre kényszerítette őket. Az eddig rendben is van, hogy rövid távon az árazással tudnak válaszolni beruházás nélkül.
    A kérdés, hogy mihez kezdenek házon belül a Q-kal, mindhárom sorozattal.
    Elsőre elképzelhetőnek tartottam, hogy valahol minőségi különbséget generálnak azzal, hogy bizonyos területeken a P sorozat elmarad majd a Q-tól. Tudomisén, a P-k gyengébb minőségű aluból és nem anodizálva lesznek, hanem festve, cserébe lesznek majd színek is, vagy bizonyos méretek nem lesznek elérhetők P-ben. Viszont az eddig leírtakból ez szerintem nem következik, a feature lista meg lényegében azonos.
    Azt el tudom képzelni, hogy akár rövid távon kivezetik a Q Pro-t, ha teljes lesz a Q MAX sorozat. Viszont ha semmi sem változik, akkor kinek fogja megérni majd dupla áron a Q MAX? A vezetékes Q árát hova lövik be, vagy annak is reszeltek?
    Azt csak halkan jegyzem meg, hogy a szintén nagyon friss V MAX is csak azoknak lehet majd vonzó, akik nagyon nem akarnak alu vázat.
    Még azt tudom elképzelni, hogy a Q-kból lesznek majd új verziók, amik sokkal jobban customizálhatók lesznek, split-key támogatást kapnak, fejlesztik a belsőt új felfüggesztésekkel, súlyokkal, esetleg pont itt fognak megjelenni s színek.
    Na mindegy, idővel kiderül...

    M.

Új hozzászólás Aktív témák