Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    Meggyütt a porvédő és a brass plate a Q8-hoz, és ki is cseréltem rá a gyári acélt, meg eggyel több gasketet raktam rá, mert csak. Egy picit több a flex, mint korábban (magából az anyagból adódóan is), tömegre nagyon hasonló, és a fémes feel nem veszett el, viszont a bottom out valamivel puhább. Csináltam egy-két rusnya képet kenyérpirítóval. Nem igazán adja át, milyen guszta élőben a brass.

    A Kailh BOX Blackberry Ice Cream Prókat dobtam a boardba (a két Fn kivételével, ott szeretem, ha clicky van), és kellemes, mélyebb/lágyabb tónusú kopogás lett az eredmény a Shenpo szettel, smooth aktuáció.

    $$$, főleg egy hétnyi Corsair K70 RGB PRO Mini Wireless + TTC Gold Blue + szaharai stabok után. Nagyon más világ, pedig a TTC-k pont azért mentek bele, mert a konstrukció hangzásbeli inkompetenciáját elég jól elmaszkolják.

    Szerintem egész csecse lett.

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák