Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    válasz FireKeeper #29728 üzenetére

    nevezett helyzetben háromszor kellett kiszedni és berakni a lapot (csak sorrendben ment, avagy házon kívül felszerelt hűtővel az alaplapi csavarokat nem lehetett behelyezni), tetejében a hűtő egy része -backplatehűtés- inkompatibilis volt a házzal. mellette a ventik rögzítőit valszeg 8éves thai kislányok kezére méretezték. ebben az időben benne volt pár kávészünet és pár telefon is, avagy most akkor mit melyik irányból érdemes rárakni, illetve melyik házak teljesen kompatibilisek.

    jelenleg a szintidőm megvan másfél óra alatt, az is nagyrészt azért annyi, mert ki kell kapni a lapot, másképp a backplatehez nem lehet hozzáférni.

    MC Pite: röhögni fogsz, a vgahűtő átszerelése nálam gyorsabb, mert ott csak a vidkarit kell kiszerelni. ja igen, nem én vagyok a lassú, hugom gépénél pillanatok alatt megvan a lap kiszedése és visszarakása. bordák pedig biztos nem fognak összeakadni semmivel, a crazy cool után a gigánál gyorsan rájöttek, hogy szép dolog a túlméretes hűtés, de léghűtéssel nem túl nyerő.

    atesz0071pro: milyen tápod van pontosan? 8 körül van Arctic Cooling 13 pro, esetleg 10ért Ninja 3. azoknak már 4.0át bírniuk kéne minimum. TX3 szerintem már kevés lenne.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák