Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz Vanir #34815 üzenetére

    Ha "többszörös FPS-bajnok csapat" tagja lenne (idTech 1-4 engine-eken alapuló gémekben preferably, főleg a fejlett egérkezelés (tényleges RAW input és szétparaméterezhetőség) miatt), akkor nem védené, hanem falhoz vagdosná még a legeslegújabb wireless cuccokat is és kiröhögné, aki ilyet ajánl puffogtatni kocaláma feletti szinthez (ott úgyis mindegy, hogy mit vesz a kezébe az ember - legyen kényelmes és csá). Ilyeténformán a szuverén ténykezelése változna. Ez ilyen egyszerű.
    Ha viszont szimplán biofizikai okból kifolyólag (vagy megfelelő tapasztalat / viszonyítási alap / monitor hiányában) nem érzi az input lagot, akkor könyvet is írhatsz róla, akkor sem lesz igazad. Ezt el kell fogadni és túllépni rajta. Nekem sikerült, neked is biztosan fog.

    Lézeresek között azért van használható, csak nem túl sok. Ha a FW és a lencse is rendben van, az A9500 / S9500-ös Avago szenzorok még egész jók. Az a +5%-os, felületfüggetlen pozitív gyorsulás és a szenzor kényessége a szennyeződésekre még belefér, ha cserébe a forma / súly kárpótolja a delikvenst. De ez az összefoglalóban is benne van.

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák