Új hozzászólás Aktív témák

  • dobragab

    addikt

    válasz kemotox #36042 üzenetére

    Gratulálok, ismét sikerült összevesznetek úgy, hogy egyikőtök se tudja, hogy min.

    Akár jó egér is lehet az az i-Rocks M05 és az M06, kicsit én is utánaolvasgattam OCN-en. Csak sajnos még semmi szakmait se tudunk róla, azon kívül, hogy A3090 van benne. És igen, egy nagy lutri az egész. Egy olyan gyártótól jön, ami (tudomásom szerint) még egyetlen jó egeret se gyártott, ránézésre meg kínai gagyi. (Főleg az álkróm színe miatt.) Ahhoz, hogy ajánlani tudjuk, kell valaki, aki

    0. Van rá pénze, hogy csak azért vegyen egy ilyen zsákbamacskát, hogy tesztelje nekünk.
    1. Ért hozzá annyira, hogy le tudja tesztelni alaposan, szakmai szempontból. (input lag, perfect control, acceleration, jitter, stb.) ->0. Ha ennyire ért hozzá, tuti, hogy van már jó egere, tehát erre nem cserélni akar, csak kíváncsiságból veszi meg.

    Ezután, ha pozitív a visszajelzés, és OCN-en többen megveszik, és gyűlnek a jó tapasztalatok, akkor itt már lehet egy sovány ajánlás. Mondjuk ilyenről még nem hallottam. Nem jellemző, hogy ilyen jó legyen egy tök nóném egér. Azért sovány, mert

    1. nem árt, ha valaki itthonról is visszaigazolja
    2. a supportról semmit sem tudunk
    3. az árkategóriájában általában vannak kimondottan jó egerek is, (ennél a G100s), akkor meg ki a tököm venné meg lutriba.

    Mondjuk szerintem nem lenne rossz még néhány A3090-es egeret tesztelni, mert van belőlük egy rakás, és csak Kana v2 az igazán jó, meg a Zowie-k, és esetleg a KPO.

    Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.

Új hozzászólás Aktív témák