Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz nyunyu #8001 üzenetére

    Egyszerűen nem tudok olyat ajánlani, ami nem adja be. A sok millisec-es dolgok nem játékra valók. Akár HC valaki, akár nem. (De ha meg csak hétvégi kocajátékos, akkor minek vesz 15k+ -os "gamer" egeret? Csak, hogy valami drága legyen?) Ha meg még csak kezdő, de játszogat, hamarosan eljön az idő, amikor már érezni fogja és akkor tépi a haját, hogy minek vett 20 rongyos egeret.

    "Holott az emberek 99%-anak teljesen felesleges az 1000Hz USB sebesseg, meg a <10ms lag"

    Ebben (sajnos) nincs igazad. A legtöbben megveszik az új "csodákat" és egyből mindent max-ra nyomnak (Hz, dpi), oszt' hadd szóljon.

    "plusz eleve nem is erzik a kulonbseget"

    Ebben (sajnos) igazad van.

    "Nekik teljesen mas szempontjaik vannak, azokra meg altalaban nem egy 10+ eves techologiaval biro eger az idealis megoldas."

    Egy játékhoz mi kell? Optika, fogás, kábel :P :)). Kb. ennyi. Erre tökéletes a 10 éves technika is. De alapvetően nem csak MS-egereket ajánlok. MX 518/DeathAdder v2/Abyssus/Kinzu nem 10 éves technika.

    A hozzászólásod további részével egyetértek.

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák