Új hozzászólás Aktív témák

  • Zaied

    Topikgazda

    LOGOUT blog

    válasz luxandras #84174 üzenetére

    luxandras
    Igen írtam is hogy ez a legnagyobb baja a Basilisknek részedről(különben ki tudod kapcsolni, de csak akkor ha megy a driver :) ).

    A Pro Click szerintem csak fehér van, már is lehúzhatnánk :DDD Ennyi pénzért vannak jobb, kimagaslóbb valamilyen téren és megbízhatóbb egerek, normális teszt nincs róla, ezért nem szoktuk javasolni.

    MX Master 3, ha igazából semmi bajod akkor kár váltani, egy alapos fölújítás és kész, még az is jobb mint a Master 3. Megveszed aztán a 2 évből amit max ha kibír gariztathatod éjjel nappal.

    Fő szempont a szabadon futó görgő akkor én azok közül a Basilisket tudom ajánlani. Van másik is, de szerintem nem éri meg.
    Logitech G502
    Logitech G900/903

    Szóval vagy veszel valami random valamit és imádkozol, vagy valamibe kompromisszum kell. Konkrétan a görgő elhagyása se segítene túl sokat mert kevés az olcsó vezetékmentes egér...

    ocsike82
    Szerintem ha az RGB nem kell akkor húzd le az XM1 RGB-t és egy G-Wolves Hatit még beszúrhatsz. Kényelmesnek érezted a 120cm-es egeret akkor ez a lista jó is kb, egyedül az M42 lehet necces.
    Egérpadba én a Endgame Gear választanám a kettő közül.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák