Új hozzászólás Aktív témák

  • inf3rno

    nagyúr

    válasz Synthwave #84976 üzenetére

    Hát nézd én válogatás nélkül raktam be az összes véleményt, amit a google dobott az első 5 oldalról. Direkt nem akartam csalni vele, hogy csak azokat teszem be, amik alátámasztják. Egyedül a mikrolagos csávót találtam, aki szerint nem jó az egér, mindenki más azt mondja, hogy nem volt érezhető lagja, beleértve engem is, aki a kettőt együtt összesen 4 évig használta. Ha cáfolni akarod, akkor hozz legalább valami ilyen szintű bizonyítékot arra, hogy az input lag probléma volt a G7-nél. Mert akik ténylegesen használták is, azoknál úgy tűnik, hogy nem volt.

    Ja hát a 60Hz LCD retek volt, viszont a CRT-től nekem könnyezett és fájt a szemem. Maximum a 120Hz-es CRT, amivel esetleg ki tudtam volna egyezni, de sosem próbáltam olyat. A mostanival elégedett vagyok, 144Hz, IPS paneles, 27"-os LG, remélem még sok évig nem kell cserélnem, vagy adhatom el az egyik vesémet. :O

    Nem az egértől van, az állkapcsom nekem is ropog meg a többi ízületem is sajnos. Gyulladtak voltak 15 évig a bölcsességfogaim, aztán annak a hatása. Tavaly vetettem ki őket.

    Köszi, ránézek.

    Buliban hasznos! =]

Új hozzászólás Aktív témák