Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz B3rger #8791 üzenetére

    Persze, gondoltam, hogy költői túlzás volt, de ez nem változtat az igazságon.

    G700 (most a szenzortól tekintsünk el :) )alkalmas lehet nagyon casual gaming-re, ill. körökre osztott stratégiához. :) Bár kérdés, hogy ha már ennyire casual valaki, minek vesz 20k-s egeret (mindemellett ez az összeg már önmagában nevetséges)?

    Ha viszont FPS-eket vagy RTS-eket játszol, netán egy picit komolyabban (tehát már van egy stabil és jó mozgáskultúrád, kezded érezni a rántásokat, tudsz már fix fokokra fordulni - és itt még nem pro szintről beszélünk), akkor a wireless-ből adódó késés (hiába újabb adóval szerelt az egér) már egyszerűen sok.
    Én is ismerek sok olyan embert, akik ilyen gagyi A4Tech/Gigabyte/Icon7, stb. "gaming" egerekkel, meg mindenféle jobb-rosszabb wireless-ekkel játszanak és fel sem tűnik nekik, hogy ez miért bűnrossz (nyílván hozzászoktak az 1000 Ft-os utángyártott selejtekhez, és azért azokhoz képest még ezek is sokkal jobbak). Lehülyéznek, lesznoboznak, aztán átjönnek, kipróbálják a jó öreg, majd ~10 éves MS IM 1.1a-mat a kis Allsop-padon (tudom, megint 1.1, de mivel most az van nekem, ezért ezt hozom fel példának), és aztán mondják, hogy ez valahogy "másabb"...:U :)

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák