Új hozzászólás Aktív témák

  • nyunyu

    félisten

    válasz SunMount3r #90386 üzenetére

    Többi modern wirelessben PAW 3370 szenzor van, Origin X-ben PAW 3335.
    Ez nem tudom, mivel tud kevesebbet.

    Pár kéznél lévő egér, hogy be tudd lőni a pontos méretét:

    Sajnos a klasszikus MS-ekből az IME 3.0 és utódai nagyjából elkerültek, kivéve a használhatatlan Explorer Mouset, de azt nem találtam meg a csoportképhez.
    WMO 1.1A valami tizensokévvel ezelőtti munkahelyről maradhatott, sosem szerettem a 400dpi-jét.

    Ami nekem kifejezetten tetszik a spártai egérben, hogy nincs hozzá semmi driver/szoftver/400 megás unikornis hányás szerkesztő, szimplán bedugod a vevőjét, és működik.
    (DA V2Pro-hoz fel kellett tennem az unikornis editort, hogy kikapcsolhassam a pofámba pulzáló logót, aztán 400 mega uninstall...)

    Meg van rajta minden gomb ami nekem kell (bal, jobb, előre, hátra, görgő/középső), programozni nem lehet őket.
    Két fő gombja Kailh GM 8.0 kapcsolókat rejt (ami szerintem nagyon hangos, meg keményebb, mint az Omronok), többit nem nagyon írták sehol.
    (Ha egyszer rászánom magamat, akkor megkapja az MX Revoba szánt D2F-01F-eket.)
    DA V2Pro optikai kapcsolói kellemesebbek voltak.

    Elsőre kicsit kicsi volt a felbontása fehér módban, de sebaj, egér hasán lévő módváltó gombot kék módra átváltva egyből jó lett, többi felbontást ki se próbáltam.

    Görgő racsnija nehezebben jár, mint a DA V2Pro-é.
    (Mondjuk az MX Revo, MX Master lendkereke után minden sima görgő gagyi)

    Ami hátránya van a szoftver hiánynak, hogy nem tudod, mennyire van lemerülve az akkuja, aztán megvétel után 4 nappal egyszer csak megállt, mint a szög. (fogalmam sincs, mennyire volt gyárilag feltöltve.)
    Viszont az hajlékony, fonott USB-C kábelét az orrába dugva egyből feléled a wireless kapcsolat, MX Masterekhez hasonlóan ez is rádiós marad, kábelt csak töltésre használja.

    MX Master oldalán legalább van pár töltésjelző LED, ami pirosan ég, ha 20% alatt van az akku, vagy a DA V2 Pro is elkezdte pirosan villogtatni a Razer logót, ha enni kért.
    (De az meg egyből kábeles módra vált, emiatt ki kellett cserélnem a KVM switchbe dugott donglét a dedikált microUSB kábelére, hogy mindkét gépet tudjam DA V2Pro töltése közben matatni :( )

    Tartósságot majd meglátjuk.

    Ja, egereimet így fogom.

    Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Új hozzászólás Aktív témák