Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz izee #90426 üzenetére

    "És milyen jól tették"

    : /

    55 gramm, ami úgyis lesz vagy 57, szóval elvész a varázs, nincs újdonság. 50-52-vel vettem volna egyet a guszta színek miatt, így nem fogok.

    Meg jöhetne már az Atompalm Hydrogen; 123,8 x 64,5 x 39,5 mm, szimmetrikus, 5+1 gomb, PMW 3360, 0 ms debouncingos japán Omronok, eloxált alumínium görgő, 8000 Hz, poliuretán (TPU) kábel (olyasmi, mint ami a Zaunkoenig M2K-nak van), teli oldalak, 47,5 gramm...

    "Már csak a japán omron ziccert hagyták ki, mert 1 milla kattintással régen sem lehetett flexelni"

    Jó az a Kailh GM 8.0 is, de a gyári D2F-01F most is flex. ROG Kerishez is azt adnak, aztán az ASUS eléggé büszkén hirdeti. Szerintem messze az MS IMO 1.1a-ban a legjobbak, de annál még tényleg nem találkoztam jobb főklikkekkel, de sok más modell esetén akadhat kellemesebb végeredményt szülő opció.

    Egyébként jól implementált TTC Gold Dustproofnak (mondjuk a 30M-nek) jobban örülnék; optimális esetben majdnem olyan taktilis, mint a GM 8.0, de sokkal könnyebben aktuálható. Vagy azok a rugós előfeszítésű, effektíve aktuátorhoz érő optomechanikus Omronok, amik a Corsair M65 RGB Ultrában vannak. Na az még nyami.

    "Asztallapon hogy muzsikálnak ezek a nem teflon, de minden egyéb talpak? Nyikorgás esetleg?"

    Nyilván hangos, de a komoly egér ÉS komoly talpak + asztallap azért eléggé jobbágy kombó, nem lenne arcom ilyesmihez. :N Mondjuk az asztallap mindenhogy az, de így különösen. Rosszabb is, mint egy jó egérpad, szét is kopik az egerészéstől, hangos is – pláne kerámia/üveg/zafírkristály tappancsokkal –, alapvetően kényelmetlenebb is a keménység okán, mint egy jó szövet/hibrid alátét (a hard padokért meg nem rajongok), és végül, de nem utolsó sorban rangon aluli egy ilyen hardverhez.

    Heck, még az atomhulladék MS Sculpt Ergo Mouse-om alá is becsapok legalább egy QcK-t/Goliathust (pontosabban az S-es Goliathus Controlomat; az a leszarom pad, ami korábban hurcolós volt, és kicsit sincs rá vigyázva), amikor nagyritkán használom, pedig az a dög egy forintot se ér, mert foghatatlan, dögnehéz, 1000 cpi, műanyag talpak (na ezért sem lát fullos padot) és ilyen 0,4 m/s-os a perfect control, ami 20 éve is nevetséges volt, nemhogy most. Ja, persze mindez mellé ott van még a lagos wireless is, hogy teljes legyen az örömcsomag.

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák