Új hozzászólás Aktív témák

  • -FreaK-

    veterán

    válasz Zaied #92683 üzenetére

    Igen, ez így mondjuk jogos.

    A magasabb felbontás FPS-ben is előny, nyilván nem 24colon. Persze ha társul hozzá egy magasabb képfrissítés is.
    Ez a 24" FHD 10 éve volt a mainstream, azért azóta kicsit elment mellette az idő (10 év az informatikában? mintha a big bang-el egy időben lett volna :D ).
    De ahogy a mellékelt ábra is mutatja (#92685 Plag), mindig találni ilyet. Szerintem igénytelenség, és egy top VGA mellett az ne legyen már érv, hogy százezrek.. főleg, hogy 100e-ért kapni már 27" QHD@144Hz-et, ami már rögtön hatalmas minőségi ugrás. Szóval még mindig nem tudom megérteni, de persze mindenkinek szíve-joga eldönteni, hogy mit vesz.

    #92684 Plag
    Na várjunk, te itt nagyon félre érted az ok-okozati viszonyt. A Lamzu-t (meg a Pulsar-t is említhetnénk) nem azért vásárolják sokan, mert felkapta az internet népe (vagyis közvetetten de), és nem azért kapta fel az internet népe mert "csak". Ennek elég jó oka volt: napjaink _egyik_ legjobb egere, szinte minden részletében. Azt a valamit amit linkeltél épp azért nem fogják felkapni, mert nem jó. Az az egér ezért sosem lesz olyan népszerű mint mondjuk az Atlantis vagy az X2 (anélkül hogy megnéztem volna a videót).

    "Kínai cég, és felkapták, mindenki dicséri. És még jó is."

    A helyes sorrend: És még jó is -> mindenki dicséri -> felkapták

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák