Új hozzászólás Aktív témák

  • csdm

    senior tag

    válasz csokad #12004 üzenetére

    Jól teljesít, bár amiért nekem tetszett az usb 3 az lassabban terjed mint gondoltam, így azt még nem tudtam kipróbálni, a másik amiért anno ezt vettem, az volt, hogy tudjam feloldani benne a + 2 magot, így 955 X4-et 10 k-val olcsóbban ki tudtam hozni.
    Amikor megjelent januárba, én szinteelsúőként vettem, de azóta nem egy nagyon elterjedt lap, elég kevés embernek van ilyene. Legelső BIOS van rajta, ami valszeg bugos, mert a processzor hőmérsékletét 82-84 fokosnak látja, a magfeloldás után meg mint minden más lapnál 0 fokot ír a magokra, tehát én sose tudom pontosan, mennyire van melege a procimnak :D ( csak idításkor a biosba lépve)
    A másik fájó pont lehet, hogyha tuningolnál esetleg a MOSfeteken nincs hűtés, mondjuk én bátor voltam, és csupasz mosfetekkel felhúztam 4 GHz-re a procit, amihez már kellett asszem +0,75V lefuttattam egy tesztet és örültem hogy nem lettt semmi baja.
    Amúgy az NorthBridge hűtőjével sem vagyok megelégedve, ugyanis, én véletlenül egyszer ott fogtam meg az alaplapot, és a gyári paszta elvált, azóta mozog az NB hűtőbordája. Újrapasztáztam, a mozgás csillapodott, de ami nagyon érdekes, hogy everest szerint a lapom 40 fok körül van üresjáratban, ahhoz képest az NB hűtőbordájához ha hozzáérek azonnal éget.Ez valszeg a saját hülyeségemből fakad, más tulajnál nem volt ilyen.
    Hogy megérte-e? Hát én gondolkoztam pár hónapja hogy leváltom, a jobb hűtés érdekében, egy Asrock-ra, ami árához képest sokkal jobban felszerelt, csak nem a legmegbízhatóbb márkák közé sorolandó (haverom vett egyet iponba, és a dobozból kivéve hibás volt, nem kapcsolt be a gépe, de gariba szerencsérjére kicserélték), tehát arra jutottam, hogy jó lesz ez.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák