Új hozzászólás Aktív témák

  • DjDanee87

    addikt

    Üdv

    A napokban fejlesztem a gépemet egy 7970es VGAval és felmerült bennem, hogy nem ártana talán egy jobb ház neki a mostaninál, mert tuningolni is szeretném majd és egyedi hűtéses darab lesz, tehát a hő a házban marad.

    Mostani házam (és minden más) ott van az adatlapomon. CM 370 Elite. Van benne a gyári 1 ventin kívül még 3 Noctua is, szóval a szellőzésével talán nincs gond. Ami miatt talán cserére szorulna, az a kábelmenedzsment hiánya és még több venti beszerelése.
    370esben is van lehetőség még 1-2 ventire, de legtöbb helyen valami megakadályozza ezt (pl táp rálóg alul, felül nem fér be az alaplap tápellátása miatt stb).

    Szóval a kérdésem:

    Megérné-e lecserélni a tuning miatt a házat erre: FRACTAL DESIGN Arc Midi Tower (YouTube)
    Ilyen áron lenne: Ipon

    Még ami érdekelne. A linkelt videóban is látszik (5:30nál) hogy kivehető a felső HDD tartó. Elférne amellett a 7970, hogy nem veszem ki? Mostani 6970em 29-30 cm között van, ami azt jeleneti a felső 2 HDD részt nem tudom tőle használni. Ez gondot nem jelent, mert van még alatta 5, amiből most 4et használok. Tehát ebben a házban elférnék alul a 3 HDD+1SSDvel, de később bővítésre gondolva nem ártana ha bent maradna a felső keret is a kártya mellett.

    Nekem nagyon megtetszett a videó alapján ez a ház, de ha van javaslat szívesen várom és utánanézek annak a háznak is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák